Ohandza
Vladimir Dugandzic / Hanza Media / Hanza Media

POČELE PRIPREME

HAJDUKOVCI PROŠLI SVA MOGUĆA TESTIRANJA, ALI JEDNA VIJEST POSEBNO JE ODUŠEVILA SVE NAVIJAČE Ohandzina ozljeda ipak je nešto lakše prirode

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 18.06.2017. u 12:11

 • Drugi dan priprema odradili su hajdukovci po grupama, dio na terenu, a drugi dio u ordinaciji. Na travnjaku je trenirao i Franck Ohandza, to je najbolja vijest za Bijele.

  Ozljeda gležnja s kojom je ušao u pripreme ipak je lakšeg karaktera, pa se Kamerunac priključio momčadi. Bijeli su podvrgnuti nizu kinezioloških testova, kao i zdravstvenim i nutricionističkim pregledima. Terenske testove igrača u sklopu priprema za novu sezonu odrađuju stručnjaci Kineziološke službe pod vodstvom Marija Tomljanovića.

  Split, 210716.
Stadion Poljud. Uzvratna utakmica 2. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk - CSMS Iasi. Na fotografiji: Franck Ohandza. Foto: Ante Cizmic / CROPIX
  Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
   

  Početkom idućeg tjedna prvotimci će na Gripama pri Institutu kineziologije u Splitu biti podvrgnuti laboratorijskim testovima u svrhu poboljšanja inicijalnih stanja.

  U nutricionističkoj službi igrači prve momčadi obavljaju analizu energetskog potencijala i statusa uhranjenosti te ispunjavaju anketu o prehrambenim navikama i individualnim prehrambenim potrebama radi izrade individualnih jelovnika i, po potrebi, određivanja adekvatnih dodataka prehrani. Hajdukovci također prolaze nutricionističke edukacije pod nadzorom nutricionistkinje Olivere Stričević.