Franck Ohandza
 SCREENSHOT: INSTAGRAM
U NJEGOVOM STILU

Foto: Nezaboravni bivši ljubimac Poljuda pohvalio se autom od 1,5 milijuna kuna: ‘Vrati se u Hajduk!‘

Frane Zolja razbuktao je maštu navijača koji ga ponovno zovu da se vrati na Poljud.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2021. 11:00

Nekad je bio ljubimac Hajdukovih navijača i stalna opasnost za protivnički gol (kad nije bio ozlijeđen), sada već godinu dana ne igra, 2020. je proveo na rehabilitaciji, i nema klub.

Franck Ohandza podsjetio je na sebe pohvalivši se na Instagramu novim skupocjenim autobomolim, i razbuktao maštu navijača koji ga ponovno zovu da se vrati na Poljud.

29-godišnji kamerunski napadač objavio je fotografiju svog novog Mercedesa AMG klase G, koji vrijedi najmanje 1,5 milijuna kuna uz kratak komentar 'Positive mood', te izazvao lavinu komentra tipa: 'Zolja, vrati se u Hajduk!'.

Frane Zolja bio je na Poljudu od ljeta 2015. godine do zimskog prijelaznog roka 2018. godine kad je iznenada otišao u redove kineskog prvoligaša Shenzhena FC (18 golova i 11 asistencija), a godinu dana kasnije završio je u drugoligašu Henan Jianyeu (10 golova).

Koljeno, koje ga je često mučilo i na Poljudu, pokazalo se problematičnim i u nastavku karijere, pa je Henan ubrzo raskinuo ugovor, a Zolja veći dio prošle godine proveo na rehabilitaciji, bez kluba i novog angažmana.

Navijači ga sada zovu nazad na Poljud, jer u dresu Hajduka zabio je mnoge važne golove (26 u 68 nastupa), te ostavio dobar dojam.

Linker
19. siječanj 2021 12:06