Matjaž Kek
 Matija Djanjesic / CROPIX / CROPIX
SLOVENAC RAZOČARAN

KEK ZABRINUT UOČI VELIKOG DERBIJA S DINAMOM 'Ako želiš izgledati kao ozbiljna momčad ovakve pogreške si ne smiješ dopustiti niti u nižim uzrastima'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 27. kolovoz 2018. 01:48

U posljednjem susretu petog kola Prve HNL Rijeka je u sjajnoj utakmici na Rujevici odigrala 3-3 protiv Istre 1961, dok su u ranijem dvoboju Inter i Hajduk odigrali 2-2 pa splitski sastav niti nakon pet kola nema pobjede.

Matjaž Kek bio je razočaran nakon utakmice protiv Istre 1961.

- Jedna izuzetno dinamična, neizvjesna utakmica u kojoj nismo zaslužili više od boda. Ovako nonšalantno ući u neke situacije i reagirati u duelima, odbijenim loptama si ne smiješ dopustiti ni u nižim uzrasnim kategorijama ako želiš izgledati kao ozbiljna ekipa. Odigrali smo s puno nervoze, stizali i anulirali nevjerojatne individualne pogreške. Kada smo se vratili dopustili smo na nevjerojatan način izjednačenje. Predstoji nam buran tjedan do utakmice s Dinamom. Da nešto ne štima to je sigurno. Nešto nije dobro u komunikaciji, govor tijela i ponašanje pojedinaca na terenu to pokazuje.

Što znači da predstoji buran tjedan?

- Porazgovarati ćemo, neke stvari mi apsolutno nisu u redu. Prvi sam taj koji odgovara za ekipu i probat ću sve riješiti kroz jednu komunikaciju. Porazgovarat ćemo i donijeti odluke za dobrobit kluba. Klub je najvažniji. Donijet ćemo neke sankcije od strane kluba jer ovo nije dobro, a kada nije dobro moraš napraviti sve da bi se to riješilo – rekao je Kek.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 17:33