Palaversa
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
IZ SVLAČIONICE

ZABIO JEDAN OD NAJLJEPŠIH GOLOVA SEZONE, PA PORUČIO 'Kada dam gol, onda zabijem ovakav, ali, iza nas je težak tjedan, želio bih izaći iz ovoga bolji'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 27. kolovoz 2018. 00:15

Hajduk još uvijek ne zna za pobjedu u domaćem prvenstvu nakon što su u 5. kolu Prve HNL kod Intera odigrali 2-2. Inter je dva puta vodio, ali je Hajduk na kraju uspio iščupati remi. U redovima domaćina vrhunsku utakmicu odigrao je Komnen Andrić. Zabio je, zadržao većinu lopti, sigurno prvo ime susreta. Bio je zadovoljan nakon susreta, iako malčice žali za punim plijenom.

- Sigurno da ostaje žal obzirom da smo dva puta vodili, ali i ovo je dobar rezultat za nas budući da smo jako loše ušli u sezonu. Ova momačd raste iz tjedna u tjedan, bit ćemo sve bolji i bolji - rekao nam je Andrić pa dodao:

- Dobro sam radio ova dva tjedna što smo imali pauzu, osjećam se dobro, no rekao bih da je ovaj pogodak plod cijele momčadi.

S druge strane Jairo, koji je imao zapaženu rolu kod Splićana nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

- Bili smo bolja momčad na terenu, stvorili smo više prilika, ali nismo uspjeli ostvariti pozitivan rezultat. Nedostajala je i doza sreće. Moramo raditi iz dana u dan sve jače kako bi u nastavku prvenstva uspjeli doći do željene razine - istaknuo je Jairo.

Kako ste zadovoljni svojom igrom?

- Mislim da sam pružio dobru partiju, ali što to sve vrijedi kada nismo pobjedili.

Iza vas je težak tjedan, koliko se bilo teško pripremati za utakmicu, a sada bi vas mogla dočekati slična situacija, pogotovo kada se uzme u obzir da je Torcida šutjela svih 90 minuta.

- Bili smo fokusirani isključivo na nogomet, nismo marili što se događa izvan terena, odnosno što ljudi pričaju. Nadam se da ćemo uskoro krenuti uzlaznom putanjom - zaključio je Jairo.

Ante Palaversa zabio je prvijenac u dresu Hajduka i to kakav.

- Čestitao bih cijeloj momčadi na borbenosti. Moj pogodak je pogodak cijele momčadi. Taj gol nas je vratio, mislili smo da možemo preokrenuti. Kada dam gol, onda zabijem ovakav. Htio sam da mojim pogotkom dođemo do vodstva, ali to se nije ostvarilo. Iza nas je bio težak tjedan, želio bih izaći iz ovoga još bolji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 13:08