Ronald Gorsic / CROPIX
TRENEROVA ANALIZA

Mamić: 'Možda su neke glave još u Njemačkoj, neke su mislile lako ćemo...

Nakon utakmice 12. kola HNL-a u kojoj je Dinamo remizirao s Interom u Zaprešiću 2:2 oglasio se trener 'modrih' Zoran Mamić.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 04. listopad 2015. 01:04

Posebno nezadovoljan bio je igrom u prvom poluvremenu.

"Vidjeli smo jednu dobru utakmicu. S obzirom na naše loše prvo poluvrijeme, na kraju moramo biti zadovoljni iako smo mogli i okrenuti utakmicu. Tako je to kad šanse koje trebaš zabiti ne zabiješ, a golman radi dobre stvari kao što je njihov radio večeras. Čestitke domaćinu na dobroj igri“, rekao je Mamić i dodao:

"Ovo je bila utakmica koju bi poželio svaki gledatelj u svakom kolu prvenstva. Srećom, znam Samira i znam njegovu nogometnu viziju i onda ovako izgleda kad obje momčadi žele igrati i nešto pokazati“.

Komentirao je Mamić i stanje u njegovoj momčadi koja je uoči remija u Zaprešiću teško s 5:0 poražena od Bayerna u Münchenu.

"Možda su neke glave još u Njemačkoj, neke su mislile 'lako ćemo', svašta pomalo. Nije lako stalno biti na visokom nivou i pobjeđivati. To je za nas postalo normalno i onda kad Dinamo ne pobijedi to je čudo i upitnici su svima iznad glave. Treba biti svjestan da niti jedna ekipa na svijetu, pa tako ni Dinamo, ne može stalno pobjeđivati".

Linker
26. travanj 2024 22:39