Nikša Stipaničev / Cropix
VELIKO POJAČANJE

Matjaž Kek sprema atomski napad: Ermin Zec potpisuje ugovor s Rijekom!

Piše: Ivica DevčićObjavljeno: 17. rujan 2014. 16:22

Vrata ljetnog prijelaznog roka zatvorila su se prije dva tjedna, ali na Kantridi su procijenili da će teško biti dočekati zimu sa samo tri napadača u rosteru - Andrej Kramarić, Ivan Krstanović i Josip Ivančić. Rijeka se bacila u lov na ofenzivca s “papirima u rukama” (slobodni igrač) i nanišanila Ermina Zeca, igrača koji je nekoć trčao hrvatskim travnjacima (Šibenik).

Posljednje četiri godine 26-godišnji polivalentni napadač, povremeni reprezentativac BiH (9 nastupa) protekle četiri godine proveo je na turskoj adresi, u prvoligašu Genclerbirligiju. Još po završetku prošle sezone, nakon isteka ugovorne obveze, Bugojanac je odlučio promijeniti sredinu, vagao je ponude, neki “dealovi” (Stuttgart) u posljednji su se čas izjalovili... Da bi na kraju na polovici rujna krenuo prema Kvarneru. Iako službenu potvrdu s Kantride nije bilo moguće dobiti, doznajemo da bi vjernost Bijelima mogao potpisati već danas.

Dodajmo ovoj vijesti da Anas Sharbini neće danas s ostatkom momčadi otputovati put Liegea, na europski ogled protiv Standarda, i to zbog bolova u leđima. No, trebao bi biti spreman za nadolazeći prvenstveni susret s Dinamom koji je na rasporedu u nedjelju na Kantridi.

Linker
26. travanj 2024 22:38