Vlado Kos / CROPIX
PUKLO STRPLJENJE

NAJAVIO I PODNIO OSTAVKU NA MJESTO TRENERA OSIJEKA NAKON I TREĆE UTAKMICE U NIZU BEZ POBJEDE 'Neka čudna energija počela se vrtjeti oko kluba!'

Dino Skender i službeno je bivši trener Osijeka, potvrdio je to Ivan Meštrović, predsjednik kluba...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. rujan 2019. 21:19

"Imali smo 11 službenih utakmica i u gotovo svima smo nadigrali protivnika! Ali bodovni saldo na to ne ukazuje.", rekao je Ivan Meštrović, predsjednik kluba, za Youtube kanal Osijeka i dodao:

"Neka čudna energija počela se vrtjeti oko kluba".

Dino Skender najavio je odlazak nakon poraza od Lokomotive i na kraju je 35-godišnjak to danas samo i potvrdio. Na klupu Osijeka stigao je krajem ožujka kada je Zekić dobio otkaz nakon niza loših rezultata. Do kraja sezone "preporodio" je Osijek, no ove sezone upao je u "bunar".

Odigrali su neriješeno s Rijekom i Dinamom te pobijedili Hajduk na svome terenu. Međutim, Osječani u posljednje tri utakmice nemaju pobjedu.

Primljena dva gola u sudačkoj nadoknadi od Varaždina i poraz preokretom od Lokomotive u 9. kolu HNL-a ispraznio je strpljenje čelnih ljudi, čini se...

"U tom kontekstu sam s Dinom Skenderom danas dogovorio, s čim se on danas i složio, a čak bih rekao i inicirao, da on više nije trener Osijeka", rekao je Meštrović za Youtube kanal osječkog kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 04:13