Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
TKO JE SVE DOBIO NOVCE?

'NIŠTA NISMO ZNALI! BILI SMO IZNENAĐENI KAD NAM JE 3.250 KUNA SJELO NA RAČUNE' Kapetan Osijeka otkriva pravu istinu: Sada nas napadaju i vrijeđaju!

Piše: Darko RužićObjavljeno: 03. svibanj 2020. 13:39

Nespretno i nesretno je odjeknula informacija da su među onima u Hrvatskoj koji su koristili državne subvencije i nogometaši Osijeka.

Međutim, istina uvijek ima dvije strane medalje, a o onoj drugoj, stvarnoj i točnoj progovorio je kapetan Bijelo-plavih Mile Škorić nakon što je obavio razgovor s svim suigračima i direktorom kluba Igorom Galićem.

- Moram reagirati i javnosti reći o čemu se radi. Klub je odlučio u nastaloj situaciji i poteškoćama u radu koristiti sve zakonom dopuštene i predviđene mjere. Tako je i nas igrače u to uključio u zamolbi za dodjelu subvencija, a da nitko od nas to nije tražio pa ni znao da je učinjeno. Pogledajte samo situaciju, na primjer, Jerryja Mbakogua, pa on ni ne zna i ne razumije naše zakone i mjere koje donose Vlada i Sabor RH, kako bi on išta tražio. Ne, sve je učinio klub koji je subvenciju zatražio za sve djelatnike kao i za nas igrače koji smo korisnici knjigovodstvenog servisa preko kojeg se odvijaju sve aktivnosti na našim računima. Ništa nismo znali, a iskreno bili smo i iznenađeni kada su nam ti novci, iznos od 3.250 kuna, sjeli na račune. Propitali smo što je to, o čemu se radi, a odmah se i međusobno dogovorili da svaki taj iznos proslijedi u humanitarne svrhe pa praktički gotovo da nije ni prenoćio na našim računima. Žao mi je što je sve ispalo tako nespretno, a ponavljam, bez naše krivnje ispalo i što smo sada predmetom kojekakvih pogrda za nešto što niti smo učinili niti smo znali da se događa - izjavio je kapetan Osijeka Mile Škorić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 05:02