Tom Dubravec / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

OREŠČANIN ISTAKNUO KLJUČNE IGRAČE U VAŽNOJ POBJEDI 'Svi ste vidjeli da nema lakih utakmica' GOSTI ŽALE ZA PROPUŠTENIM 'Pobjeda Hajduka je preizražena'

Hajduku je na Poljudu s 2:0 u petak pobijedio Slaven Belupo. Bijeli su se tako približili Europi i s nova tri boda skočili na treće mjesto Prve HNL.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 11. svibanj 2019. 00:17

Siniša Oreščanin govorio u jednom dahu.

- Belupo je bio bolji u prvom dijelu, Posavec nas je spasio, to moram reći. Imali smo problema s obranom njihove tranzicije, ali i sa širenjem petorke u zadnjoj liniji Belupa. Gyurcsa smo čuvali za drugo poluvrijeme i s njim smo dobili ono što nam je trebalo da bi raširili obranu Belupa. Drugo poluvrijeme je ogledalo kako bi trebala izgledati naša momčad i sretan sam zbog načina na koji smo pobijedili, jer momčad je iskazala karakter - kazao je strateg Bijelih.

Protiv Belupa je s obzirom na kaznu Disciplinske komisije, vjerojatno bila i posljednja utakmica pred navijačima za Hajduk na Poljudu ove sezone.

VIDEO: Jurica Radić

- Nikad se ne zna, vidjet ćemo još što će biti s kaznom. Pozvali smo navijače da dođu, na pressu prije utakmice smo rekli da budu strpljivi i hvala im na tome.

Ciklus lakših utakmica nastavlja se s Rudešom i Istrom?

- Svi ste vidjeli da nema lakih utakmica u ovoj ligi. Samo se zna prvak, a svi ostali se za nešto bore. Ivica Sertić, trener Belupa imao je razloga žaliti za propuštenim.

VIDEO: Jurica Radić

- Puclin i Mateus u mat pozicijama, pa Međimorec glavom. Bile su to tri velike prilike. Posavec je definitivno bio najbolji igrač utakmice i pobjeda Hajduka na kraju je preizražena. Imali smo lijep rukopis, ali na kraju je slaba ocjena. Premda mojim igračima samo mogu čestitati. Htjeli smo i drugo poluvrijeme nastaviti u istom ritmu, ali pogodak Jradi dao je krila Bijelima. Nismo se uspjeli vratiti Pogoci? Kvalitetnije momčadi kapitaliziraju pogreške, tako se događa u nogometu - poručio je Sertić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 00:14