Tom Dubravec / CROPIX
REAKCIJA STRIJELCA

JUNAK HAJDUKOVE POBJEDE OGLASIO SE NAKON PRVIJENCA KOJIM JE OTVORIO PUT PREMA VAŽNA TRI BODA 'Dugo sam promašivao šanse, baš je lijep osjećaj zabiti'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 11. svibanj 2019. 10:14

Golove za Hajduk u jučerašnjoj pobjedi nad Slaven Belupom (2:0) postigli su Jradi u 51. i Jairo u 66. minuti.

Libanonac s danskom putovnicom zabio je svoj prvijenac u HNL i otvorio vrata pobjedi koja je Bijelima bitna u borbi za Europu.

- Jako sam sretan zbog pogotka, baš je bio lijep osjećaj i dobar trenutak. Dugo sam promašivao šanse, lopta nije htjela unutra... – rekao je Jradi koji je zabio gol Vrapču u Kupu, no „projektil“ u mrežu Koprivničana prvi mu je u ligi.

- Sezona je počela loše, ali sada je možemo promijeniti i učiniti prihvatljivom. Treće mjesto bilo bi dobro s obzirom na to kako smo ušli u sezonu, a sljedeće sezone nadam se da ćemo biti bolji na tablici – dodao je Hajdukov Libanonac priznavši da igra nije bila briljantna, javlja Slobodna Dalmacija.

- Želimo igrati dobro i lijepo svaki put, ali ne ide uvijek tako. Moramo pobjeđivati i kad ne igramo dobro kao danas u prvom dijelu kad je Posavec imao nekoliko obrana. Belupo je nezgodan, sjećam se da smo ih u Koprivnici pobijedili u posljednjoj minuti – kazao je Jradi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 21:22