Screenshot
USUSRET BELUPU

OREŠČANIN UOČI NOVOG ISPITA ČESTITAO DINAMU NA POBJEDI 'Zaslužili su Modri pobjedu koja je bitna za hrvatski nogomet, ali, čeka ih težak uzvrat!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2019. 12:46

Momčad Hajduka u idućem kolu HNL-a gostuje u Koprivnici, a medijima se tom prigodom obratio i trener Siniša Oreščanin koji očekuje jednu zahtjevnu utakmicu, jer, Slaven Belupo je tradicionalno već sezonama unazad neugodan protivnik za Bijele.

Četiri neriješena i jedan poraz su omjer u zadnjih pet susreta s Belupom.

- Nisam bio siguran u statistiku, ali negdje mi je u glavi bilo da su te utakmice uvijek neugodne. Moj kolega Sertić s Akademije je bio pozitivna promjena na njihovoj klupi, momčad se digla. On i suradnici su domaći dečki koji su bolje znali što se događa, a što se tiče nogometa imaju svoj stil, prepoznatljiv način igre. Jako puno im s psihološkog stanja znači i utakmica protiv Osijeka. Mislim da će im taj bod jako puno značiti jer je osvojen na karakteran način, gdje su s igračem manje došli do boda na teškom gostovanju, ali mi se bavimo sobom i nadamo se pobjedi, prenosi Dalmatinski portal.

Zagreb, 161218.
Stadion Maksimir.
Hrvatski Telekom Prva liga, 1.HNL, seniori, 18.kolo, utakmica: GNK Dinamo - HNK Hajduk.
Na fotografiji: Sinisa Orescanin.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

Slavenu nedostaju četiri igrača...

- Niti jednom riječju to nećemo spominjati do početka utakmice. Nije to toliko bitno jer oni imaju relativno širok kadar i može biti mač s dvije oštrice jer igrači koji uđu će se željeti dokazati.

Upitan je i za sinoćnju pobjedu Dinama...

- Čestitke Dinamu na zasluženoj pobjedi. Bitno je za njega i za hrvatski nogomet što se tiče koeficijenta. Mislim da ih čeka jako težak uzvrat, ali bitno je ovo bilo zbog koeficijenta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 13:58