Menadžer Pharos /
RAZGOVOR ZA SN

POZNATI MENADŽER UZ ŠIROKI OSMIJEH PROGOVORIO O LUDOM TRANSFERU O KOJEM SU SE RASPISALI ŠPANJOLCI 'Jesam li razgovarao s Realom? Mogu vam reći...'

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 12. ožujak 2018. 11:46

Europskim skautima nije puno trebalo, Karlo Letica (21) sve im je prezentirao u samo nekoliko utakmica.

Impresivne visine (201 cm), fantastičnog raspona ruku (220 cm), s pobjedničkim karakterom koji je prezentirao kada je Hajduku najviše trebao - na Rujevici i u Maksimiru - u trenu se našao u bilježnicama brojnih europskih klubova, pa i nekih koje volimo nazvati gigantima... Nakon jučerašnjeg izdanja Marce jasno je da je u prvom planu možda i najveći - Real Madrid.

- Jesam li razgovarao s Realom? Mogu vam samo reći da su našu agenciju zvali mnogi europski klubovi - sa smiješkom će Siniša Šošo, jedan od dvojice (Velibor Momčilović) suvlasnika Pharos Sporta, agencije koja zastupa Leticu.

Dobro, možemo li reći da je među njima Real otišao najdalje?

- Još nije ni sredina ožujka, do kraja sezone ima više od dva mjeseca. Karlu se nigdje ne žuri, a u Hajduku redovito brani, što je svima nama najvažnije. I kada budemo vukli poteze vezane uz njegovu budućnost, ponovno će njegova karijera i razvoj biti na prvom mjestu.

U Hajduku ili negdje vani? Znamo da Letica još uvijek ima stipendijski ugovor na Poljudu, što govori da je poprilično podcijenjen u odnosu na suigrače iz svlačionice?

- Letica je Hajdukovo dijete, što se god dogodilo, Hajduk će sigurno biti zadovoljan - zaključio je Siniša Šošo.

Hajduk je na transferima igrača - Vukušić (3,8 milijuna), Kalinić (3,1), Rukavina (2,8), Sablić (2), Hrgović (dva puta po milijun), Jelavić (0,5), Čop (0,45)... - koje je zastupao Pharos Sport u prošlosti već zaradio 15 milijuna eura. Očito je na redu rekordan iznos. Kako nam je Lovre Kalinić rekao prošlog tjedna, Letici je samo nebo granica...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. svibanj 2024 22:39