Foto: Boris Kovacev / CROPIX
NESLUŽBENO DOZNAJEMO

PRONAŠLI NASLJEDNIKA MATJAŽA KEKA! BIVŠI DINAMOVAC USKORO PREUZIMA RIJEKU Od potpisa ga dijele još samo detalji, već sutra ima prvi trening

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2018. 11:28

Igor Bišćan uskoro bi trebao naslijediti Matjaža Keka na klupi Rijeke. Na Rujevici su sve držali u tajnosti, pokušavali završiti posao prije nego ime procuri u eter, no čini se da bivšeg trenera Rudeša i Olimpije, neslužbeno su potvrdili iz riječkog prvoligaša, samo završni dogovor dijeli od toga da naslijedi Matjaža Keka.

Ciparski Anorthosis (čiji su članovi bivši hrvatski reprezentativci Schildenfeld, Pranjić i Vargić) prije dva dana je objavio da je s Bišćanom dogovorena suradnja do kraja sezone, no hrvatski strateg tek je sutra trebao odraditi svoj prvi trening u novom klubu što znači da je očito bilo dovoljno manevarskog prostora da se Rijeka uključi u cijelu priču.

Ako se sve rasplete kako se nadaju i planiraju na Rujevici, Bišćan će sutrašnji trening odraditi s Rijekom pa povesti momčad u Široki Brijeg gdje će Bijeli odigrati prijateljsku utakmicu protiv istoimenog prvoligaša koji obilježava 70 godina djelovanja.

Inače, nogometaši Rijeke danas će nastaviti s treninzima nakon dva slobodna dana a momčad će, do imenovanja novog trenera, voditi dosadašnji Kekovi pomoćnici Vjeko Miletić i Danko Matrljan.

Foto: Sasa Pahic Szabo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 03:05