Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

RIJEČANI JOŠ UVIJEK SANJAJU NASLOV 'Nije to još gotovo, znam kakav je pritisak' INTEROV TRENER NE VJERUJE DINAMU 'Nisam siguran da mogu dobiti Rudeš'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 09. svibanj 2018. 00:37

Visoka 5:1 pobjeda protiv Intera na Rujevici ostavila je Rijeku u igri za naslov prvaka Hrvatske.

Šanse su male za aktualne prvake, za Dinamom zaostaju četiri boda dva kola prije kraja, ali nada još uvijek tinja.

"Sjajan ambijent, ova pobjeda je za nas bila Armadi. Gol u drugoj minuti nas je oslobodio, ali ritam u igri je bio dobar, na kraju je najbitnije bilo vratiti se pobjedama. Mislim da je taj pritisak na igrače s moje strane imao efekta na igrače", komentirao je Rijekin trener Matjaž Kek.

Nije mogao izbjeći komentar o šansama za naslov.

"Je li se moglo napraviti više za obraniti titulu? Što bi bilo kad bi bilo… Činjenica da je ovo prvenstvo izvan svih nogometnih predviđanja, ruše se neka nagađanja... Meni je žao za svaki bod koji smo izgubili. U puno utakmica na proljeće smo uložili jako puno truda, neke stvar moraš prihvatiti da se događaju. A da će biti interesantno do kraja hoće. Nije to još gotovo, znam kakav je pritisak, mi smo s njim živjeli prošle godine", dodao je Kek.

Onda je utakmicu komentirao Interov trener Samir Toplak.

"Prije svega čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi, gledalištu na fenomenalnoj atmosferi, malo sam ljubomoran što samo nekoliko puta godišnje mogu to osjetiti. Prvo poluvrijeme smo bili simpatični što najviše mrzim, na drugo nismo došli", rekao je Toplak, uz dodatak:

"Sama činjenica da nas je publika ispratila mirno znači da nismo ništa napravili, ja bih radije da je kao u Puli. Na kraju visok rezultat, ali brzo se moramo okrenuti subotnjoj utakmici. Prvenstvo je zakuhano, nisam siguran da Dinamo može dobiti Rudeš u ovoj atmosferi".

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 20:15