Rijeka, 081219.
Stadion Rujevica.
HNK Rijeka - Istra 1961, 1. HT HNL, 18. kolo.
Na fotografiji: Robert Muric.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

REAKCIJE

ROBERT MURIĆ POPUT PAULA DYBALE As Rijeke potezom neodoljivo podsjetio na zvijezdu Juventusa: 'Svaka mu čast na udarcu, ali...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 08.12.2019. u 20:36

 • Rijeka je u 18. kolu Prve HNL pobijedila Istru 1961 na Rujevici s 2:0. Susret je obilježio majstorski gol Roberta Murića iz slobodnog udarca

  Robert Murić poput Paula Dybale. Pogodak iz slobodnog udarca koji je prelomio utakmicu protiv Istre 1961 neodoljivo podsjeća na onaj ofenzivca Juventusa protiv Atletico Madrida.

  - Jesam li ga vidio na televiziji? Nisam... Odlučio sam šutirati i na kraju je dobro ispalo. Onaj drugi slobodni udarac isto je bio odličan, ali i Čondrićeva je obrana bila takva. Napokon smo nekoga dobili i na Rujevici, mislim da smo ušli u dobar niz i vjerujem da tako možemo nastaviti jer napokon igramo jedan za drugog - rekao je Robert Murić.

  Josip Čondrić, vratar Istre 1961, mogao je i bolje reagirati kod tog prvog pogotka.

  - Već nas duže prati nekakav peh. Dali smo svoj maksimum... Ne znam više što bih rekao na situacije koje nam se događaju poput prvog gola, ali to je nogomet, s time se moramo nositi. Drugi je gol moja odgovornost. Murić je odlično pucao, svaka čast, ali ako želim nešto više, ja takvu loptu moram obraniti - rekao je Čondrić, kojeg nismo utješili ni konstatacijom da se iskupio drugim obranama koje je imao.

   

  - Bila je to tek 30. minuta... Šteta što nismo iskoristili neku od prilika, da jesmo, kod Rijeke bi došlo do nervoze pa bismo nešto više možda i uspjeli izvući - zaključio je Čondrić.

  Iz drugih medija