Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
REAKCIJE

ROBERT MURIĆ POPUT PAULA DYBALE As Rijeke potezom neodoljivo podsjetio na zvijezdu Juventusa: 'Svaka mu čast na udarcu, ali...'

Rijeka je u 18. kolu Prve HNL pobijedila Istru 1961 na Rujevici s 2:0. Susret je obilježio majstorski gol Roberta Murića iz slobodnog udarca
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 08. prosinac 2019. 21:36

Robert Murić poput Paula Dybale. Pogodak iz slobodnog udarca koji je prelomio utakmicu protiv Istre 1961 neodoljivo podsjeća na onaj ofenzivca Juventusa protiv Atletico Madrida.

- Jesam li ga vidio na televiziji? Nisam... Odlučio sam šutirati i na kraju je dobro ispalo. Onaj drugi slobodni udarac isto je bio odličan, ali i Čondrićeva je obrana bila takva. Napokon smo nekoga dobili i na Rujevici, mislim da smo ušli u dobar niz i vjerujem da tako možemo nastaviti jer napokon igramo jedan za drugog - rekao je Robert Murić.

Josip Čondrić, vratar Istre 1961, mogao je i bolje reagirati kod tog prvog pogotka.

- Već nas duže prati nekakav peh. Dali smo svoj maksimum... Ne znam više što bih rekao na situacije koje nam se događaju poput prvog gola, ali to je nogomet, s time se moramo nositi. Drugi je gol moja odgovornost. Murić je odlično pucao, svaka čast, ali ako želim nešto više, ja takvu loptu moram obraniti - rekao je Čondrić, kojeg nismo utješili ni konstatacijom da se iskupio drugim obranama koje je imao.

- Bila je to tek 30. minuta... Šteta što nismo iskoristili neku od prilika, da jesmo, kod Rijeke bi došlo do nervoze pa bismo nešto više možda i uspjeli izvući - zaključio je Čondrić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 05:19