Screenshot: Nk osijek
VRIJEME KROJI RASPORED

STIGLA VIJEST O ODGODI - SLIKA IZ OSIJEKA SVE GOVORI, UTAKMICA SE NE IGRA, VEĆ ODREĐEN NOVI TERMIN Tri velikana nisu u problemima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2018. 14:38

Sve je izvjesnije da će se 24. kolo HNL-a odigrati prema rasporedu, a u iščekivanju službene odluke povjerenika za natjecanje Josipa Breznija, stiže vijest iz Osijeka o odgodi najspornije utakmice, one između Osijeka i zaprešičkog Intera.

Susret u Gradskom vrtu trebao se odigrati sutra s početkom u 17 sati, ali je odgođen zbog nove količine snijega te nepostojanja uvjeta za igru.

Iz Osijeka javljaju da je zbog stanja na travnjaku povjerenik Josip Brezni odlučio da je novi predloženi termin srijeda, 14. ožujka, s početkom u 15.30 sati.

Iz kluba pojašnjavaju da se utakmica ne može igrati u kasnijem terminu jer se te srijede, u Ligi prvaka, sastaju Bešiktaš i Bayern od 18 sati, te su zbog toga nacionalni savezi dužni utakmice pod svojim okriljem organizirati na način da budu završene najkasnije do 17.30.

S obzirom da su uvjeti na Poljudu i Maksimiru dobri, za očekivati je da će Hajduk i Rudeš, te Dinamo i Slaven Belupo odigrati svoje utakmice u subotu i nedjelju od 15 sati.

Utakmica Rijeke i Lokomotive na rasporedu je u nedjelju u 17 sati.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 00:41