Hajduk.hr
 Hajduk.hr
SVE JE PO PLANU

SLIKA KAKVA SE RIJETKO VIĐA Snijeg prekrio Poljud, ali odmah ga je isprala kiša, novi travnjak spreman za dolazak posljednje momčadi HNL-a

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 02. ožujak 2018. 14:27

Snijeg je jučer još jednom prekrio travnjak poljudskoga travnjaka, drugi put u samo nekoliko dana. Slike su to koje se viđaju rijetko, ali hladni val nije zaobišao ni Dalmaciju.

No, u Splitu je puno bolje vrijeme nego u unutrašnjosti, stoga je nekoliko dana ranije i donesena odluka o zamjeni domaćinstva između Rudeša i Hajduka, tako da će se susret igrati u Splitu u subotu s početkom u 15 sati.

Međutim, temperature nisu bilo toliko niske da bi se snijeg zadržao više od dva-tri sata, jer je vrijeme kasnije otišlo “u meko”, kako se kaže u Dalmaciji, a kiša je otjerala snijeg s glavnoga terena.

Sukladno prognozi, odigravanje susreta neće doći u pitanje što zbog više temperature, ali iz zbog činjenice da je prošloga ljeta promijenjeni travnjak na glavnom igralištu puno bolji nego ranije te bolje podnosi padaline.

No, svejedno se čuva za službene utakmice, tako da su prvotimci jučer, kao i ostalih dana trenirali na pomoćnom igralištu na kojemu je sada stari travnjak s glavnoga terena i u vrlo dobrom je stanju, tako da su radili u gotovo optimalnim uvjetima, a na kišu i snijeg u ovo doba godine moraju biti pripravni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 05:22