Vladimir Dugandžić/CROPIX
ROĐENDANSKI POKLON

Štimac traži pomoćnika: 'Dao sam suglasnost Dinamu da angažiraju Krunu Jurčića'

Jurčić je sustavan trener koji želi biti potpuno posvećen poslu kojim se bavi, a napuštanje kluba na tjedan ili dva zbog obveza izabrane vrste bilo bi neozbiljno
Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 26. studeni 2012. 22:22

Rođendanski dar Krunoslavu Jurčiću (43) koji mu je dao Zdravko Mamić, da nastavi plavu priču koja je naprasno prekinuta nakon nesretnog poraza desetkovane momčadi protiv Lyona prije gotovo godinu dana, znači i da će Igor Štimac za stožer hrvatske reprezentacije morati pronaći novog pomoćnika.

Jurčić je sustavan trener koji želi biti potpuno posvećen poslu kojim se bavi, a napuštanje kluba na tjedan ili dva zbog obveza izabrane vrste bilo bi neozbiljno i nemoguće za ispunjenje ciljeva Rusanove 13 i Maksimirske 128.

Igor Štimac je zahvalio Jurčiću na pomoći. Naravno, preko facebooka...

- Dao sam suglasnost Dinamu da raspravljaju o Kruni Jurčiću kao budućem treneru GNK Dinamo. Kao što je već i objavljeno u medijima, moj dragi prijatelj i kolega, dosadašnji član stožera naše reprezentacije, prihvatio je novi izazov i od večeras se nalazi na novom radnom mjestu. Kruni mogu samo zahvaliti na izvrsnoj suradnji koju smo imali proteklih mjeseci, a koja je potvrdila moja razmišljanja o njemu kao vrlo pedantnom i predanom radniku, modernom treneru i lojalnom suradniku. Ovim putem u ime stožera naše reprezentacije želim Kruni puno uspjeha u budućem radu !!! - napisao je Štimac.

Linker
26. travanj 2024 11:33