Screenshot: HNTV
OKO SOKOLOVO

'TAJ SE GOL UOPĆE NIJE TREBAO DOGODITI' Sudački ekspert bio je jasan glede gola i fantomskog gola: 'Opet se vidi koliko hrvatskom nogometu treba VAR!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2019. 22:01

Kao i svakoga ponedjeljka nakon događanja u Hrvatskoj nogometnoj ligi, sudački ekspert HRT-a, Mario Strahonja u popularnoj rubrici "Oko sokolovo" komentira sudačku stranu naše nogometne priče. Ona često zna pobuditi mnogo polemika, interesa navijača, uvijek je zgodno za vidjeti što o kojoj situaciji imaju reći suci "sa strane."

Fantomski je gol obišao svijet. Hajduk je poveo 2:0 protiv Slaven Belupa ovoga vikenda, a prema mišljenju Marija Strahonje, pogotka za povećanje vodstva domaćih na Poljudu uopće nije trebalo biti.

- Vratar Posavec trebao je dobiti crveni karton, a Slaven Belupo slobodni udarac i u nastavku igrati s igračem više. Treba amnestirati pomoćnika koji zbog položaja Posavčeva tijela nije mogao vidjeti situaciju. Glavni sudac je taj koji to treba vidjeti. Ovdje opet vidimo koliko nam treba VAR - rekao je Strahonja u HTV-ovoj emisiji Stadion.

Linker
26. travanj 2024 11:49