Torcida
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
UZAVRELE STRASTI U ZAPREŠIĆU

TORCIDA POKUŠALA NAPUSTITI STADION, ALI INTERVENTNA IH ZAUSTAVILA U NAMJERI Došlo i do verbalnog okršaja nakon što su pokušali unijeti transparent?

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 26. kolovoz 2018. 22:39

Iza Hajduka je težak tjedan, svašta se događalo na Poljudu, nudile su se ostavke, predsjednik Uprave Jasmin Huljaj ih odbijao... Prema određenim tvrdnjama i napisima, počelo je i raslojavanje među navijačima, neki su se, logično, počeli pitati je li ovo pravi put. Teško je u ovom trenutku suditi, ali očigledno je da nešto ne štima na Poljudu i da su potrebne promjene. Sukladno cjelokupnoj situaciji mnoge je zanimalo kako će Torcida dočekati voljeni joj Hajduk s obzirom na to da su se nakon utakmice Gorice mogli čuti uzvici "Vi niste Hajduk, skidajte dresove", bacale su se baklje...

U Zaprešiću to nije bio slučaj, ali bilo je još i gore jer se Torcida nije oglasila cijelu utakmicu, čak je u 20. minuti imala namjeru napustiti stadion, ali interventna to nije dopustila. Šutnja Torcide dovoljno govori, mnogi su na tribinama u Zaprešiću bili začuđeni tom činjenicom, jer ne znamo kada su zadnji put - ako ikad - pristaše Hajduka "mučale" cijelo poluvrijeme...

Zapresic, 260818.
SRC Zapresic
Utakmica 5. kola Hrvatski Telekom 1. HNL,
NK Inter - HNK Hajduk.
Na fotografiji: Torcida napusta tribinu.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
Torcida

Na predahu je Torcida još jednom pokušala napustiti tribine, ali i dalje je odgovor čuvara reda bio isti. Navodno su splitski navijači pokušali unijeti transparent, ali to im nije dozvoljeno pa je do došlo do verbalnog sukoba. Dakako, sve je na stadionu zanimalo što Torcida ima poručiti.

S druge strane, s obzirom na to da je u Zaprešiću pred samu utakmicu pala kiša, posjet je bio iznad očekivanja. Čini se da su simpatizeri Diva iz predgrađa željeli vidjeti novi travnjak, ali možemo kazati i novi Inter. I taj im se novi Inter dopao, prava je pozitiva vladala na glavnoj tribini zaprešićkog stadiona, tek se od ponekog hajdukovca znala čuti koja ružna riječ, ali nije im za zamjeriti. Naravno, utakmica je privukla i brojne menadžere, prema nekim navodima, u Hajduku bi moglo doći do još nekih odlazaka, ali činjenica jest da je Hajduk kroz dosadašnje transfere priskrbio dovoljno novca, a novi bi odlasci samo dodatno poljuljali bili brod.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 09:16