Goran Mehkek / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

TRENER INTERA PREUZEO KRIVICU NAKON DEBAKLA NA RUJEVICI 'Kaj da vam velim... imao sam ludu ideju...' BIŠĆAN SMIREN 'Okrećemo se Hajduku...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. travanj 2019. 01:05

Igrači zaprešićkog Intera u sklopu 29. kola HNL-a na riječkoj su Rujevici doživjeli pravi potop, Bišćanovi su izabranici deklasirali Žuto-plave s čak 7:0. U strijelce su se upisali Halilović, Acosty i Pavičić, a zvijezda dana bio je Jakov Puljić koji je postigao četiri zgoditka.

Inter je slomljen već u prvome dijelu nakon ranog pogotka Tibora Halilovića, a zatim i nes(p)retnog isključenja Jasmina Čelikovića. Trener Intera iz Zaprešića Samir Toplak imao je nekonvencionalno objašnjenje za proživljeni fijasko:

"Ja sam jedini krivac za današnji rezultat jer sam imao ludu ideju istrčati na Rujevicu sa sedam ofenzivnih igrača i pobijediti. Kaj da vam velim osim da sam jako pogriješio, ali pozitivan sam čovjek i iz ovog teškog poraza izvući ću nešto pozitivno. A ako moji igrači iz ovih 7:0 ne spoznaju da moraju poginuti u polufinalu Kupa, onda se svi skupa bavimo krivim poslom. Nismo loše izgledali do prvog pogotka? Slažem se, istina živa, ali pogledajte konačni rezultat, sve što kažem bilo bi suvišno." završio je svoje razmišljanje Toplak.

Trener Riječana Igor Bišćan prilično je smireno reagirao na visoku pobjedu i najavio sljedeći susret:

"Što reći... Čestitke momcima na fenomenalnoj igri i uvjerljivoj pobjedi, ne znam što bih više mogao tražiti od njih. Dečki su pokazali da nas je sve zasmetao poraz kakav smo doživjeli u Gorici i na najbolji mogući način smo se vratili na pravi put te ostvarili važna tri boda. Od prve minute smo stisnuli Inter te ih tjerali na pogreške i krive odluke. Okrećemo se Hajduku, čeka nas teška utakmica na Poljudu idućeg vikenda." zaključio je Bišćan.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 06:59