Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / Ronald Gorsic / CROPIX

Zdravko Mamić

TEMA KOLIKOO VAM SRCE ŽELI

'UDOBNO SE SMJESTITE JER ŠOU USKORO POČINJE!' ZDRAVKO MAMIĆ SAZVAO IZVANREDNU PRESS KONFERENCIJU Što će reći i kakvu poruku ima ovaj put?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.09.2017. u 17:22

 • 'Udobno se smjestite jer uskoro počinje predstava', otvorio je Zdravko Mamić svojedobno jednu press konferenciju za novinare, a što nas čeka ovaj put, ostaje za vidjeti. Naime, Dinamov savjetnik, Zdravko Mamić sazvao je izvanrednu press konferenciju za srijedu s početkom u 13.00 sati. Mamić će se javnosti obratiti s maksimirskog stadiona, a točna tema razgovora i motiv sazivanja konferencije još uvijek nije poznat.

  Ipak, kao i uvijek kada je Mamić u pitanju tema je pregršt. Osim mogućeg sportskog dijela i neuspješne misije Dinamo u kvalifikacijama za Europsku ligu, tu je i onaj 'politički' dio, odnosno sudski proces na kojem mu je u Osijeku do kraja suđenja zabranjen ulazak.

  Emica Elvedji / CROPIX
  Emica Elvedji / CROPIX / CROPIX
   

  Podsjećamo, Zdravku Mamiću nije dopušteno da uđe u zgradu suda s obzirom da je odlukom sudskog vijeća pod predsjedanjem Darka Krušlina, zbog učestalog i opetovanog narušavanja reda u sudnici, udaljen sa suđenja do okončanja dokaznog postupka. Pravosudni policajci Mamiću su objasnili da ne može ući ni u zgradu, nakon čega je on mirno izašao van i dao izjavu medijima.

  Ranije je Mamić napadnut u Dalmaciji i bio ranjen u Bosni i Hercegovini...uglavnom tema koliko vam srce želi, a na što će se referirati Dinamov savjetnik, ostaje za vidjeti.