Livaković
 Matija Djanjesic / CROPIX / CROPIX
VELIKI KIKS

VIDEO: JEDAN OD TRAGIČARA PREUZEO ODGOVORNOST ZA PORAZ Ispričavam se suigračima i navijačima, ja sam kriv! Moja pogreška je promijenila tijek utakmice

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 08. ožujak 2018. 10:18

U odgođenom susretu 23. kola Prve HNL Rijeka je na Rujevici deklasirala Dinamo 4-1 (1-1). Krivicu za poraz na Rujevici na svoja je pleća preuzeo Dominik Livaković. Uostalom, njegova je pogreška inicirala preokret Bijelih.

- Ispričavam se suigračima i navijačima, apsolutno preuzimam odgovornost za ovaj poraz... Dinamo je igrao dobro, a onda je stigla moja pogreška koja je promijenila cijeli tijek utakmice. Ja sam kriv, moja je pogreška najveća - rekao je Livaković.

Razočaranje je bilo i u glasu Petra Stojanovića.

- Jesu li porazi od Rijeke i Hajduka poljuljali samopouzdanje? Mislim da nisu. I dalje smo prvi na tablici, znamo kakve su naše kvalitete, ali moramo to pokazivati na terenu. Protiv Rijeke to nismo najbolje napravili, ali dogodi se… Nismo podcijenili Rijeku, nikoga u HNL-u ne podcjenjujemo jer znamo kako je svugdje teško igrati, a pogotovo na Rujevici - zaključio je Petar Stojanović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 00:38