Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
STRAŠAN NAPADAČ

VIDEO: JUNAK GORICE KOJEM SE DIVI ČITAVA NOGOMETNA HRVATSKA Zabio i Hajduku, pa poručio: 'Za mene nije to bila neka posebna utakmica'

Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 05. studeni 2018. 09:08

Nakon remija Gorice i Hajduka očekivano boljeg raspoloženja bili su domaćini. Zadražali su niz nepobjedivosti i nastavili su sjajnim izdanjima u prvoligaškom društvu, a uspjeh je tim veći što su čitavo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje, zbog isključenja kapetana Igora Čaglja. nerješiva enigma za obranu Splićana bio je, kao i mnogo puta, u dosadašnjem dijelu prvenstva kada je Gorica u pitanju, Iyayi Believe Atiemwen:

- Osvojeni bod možemo smatrati uspjehom, s obzirom da smo u drugom poluvremenu imali igrača manje na travnjaku, ali za mene nije to bila neka posebna utakmica. Najvažnije je da nismo izgubili. Možda sam bio, a možda i nisam bio najbolji igrač utakmice, ali najvažniji je naš kolektiv i uspjeh cijele momčadi, a ne pojedinac.

​Kapetan Gorice Igor Čagalj, isključen je u završnici prvog dijela nakon dvoboja s najboljem igračem Hajduka u večerašnjoj utakmici, mladim Domagojem Bradarićem.

- Prvo sam izbio loptu a onda je došlo do kontakta. Suđenje ne želim komentirati, najvažnije je da smo nastavili naš pozitivan niz.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 20:32