Zoran Vulić
 Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
RIJEČ TRENERA

ZORAN VULIĆ LJUT NAKON REMIJA PROTIV GORICE 'Ovo nam je drugi put da nam se ne sudi penal, ne volim plakat, nisam od trenera koji kukaju, ali...'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 04. studeni 2018. 18:48

U susretu 13. kola Prve HNL Gorica i Hajduk su odigrali 1-1 (1-1). Susret se igrao na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, a konačni rezultat određen je već u prvom poluvremenu. Domaćine je u vodstvo doveo Atiemwen u 14. minuti utakmice, da bi Jairo glavom zabio za izjednačenje u 32. minuti susreta.

Zoran Vulić, trener Hajduka, rekao je:

- Prvo poluvrijeme smo odigrali solidno, a onda smo došli do igrača više, ali se to nije osjetilo. Rekli su mi da je ovaj Atiemwen mogao biti s nama prije godinu i pol dana, ali nije, žao mi je što se to nije dogodilo, žao mi je da nije završio u Hajduku, rekao je Zoran Vulić, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Zašto ste mijenjali Šehića?

- Šeha dugo nije igrao, osjetio se taj umor, a htjeli smo dobiti još veću probojnost, pa sam ga zamijenio.

Penal?

- Za mene sto posto, lopta je na glavi Ivanovskog, bilo je guranje, ovo nam je drugi put da nam se ne sudi penal, ne volim plakat, nisam od trenera koji kukaju, ispričavam se unaprijed ako na televiziji kažu da nije. Po meni jest.

Isključenje?

- Pazite, Čagalj je bio sa mnom u Rijeci, moj igrač, rekao mi je da je udario igrača, prvo loptu, pa igrača, ako mi je to rekao, onda nema dvojbe... Treba reći i da je suđenje bilo dobro, nije bilo lako ni sudit, budimo iskreni, osim tog detalja za penal. I to, Ismajli je imao karton od prve minute pa zato nije zaustavio Atiemwena. Očekivao sam veći pritisak da napravimo. Da igramo preko bokova. Ali nismo. To nije bilo dobro...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 04:51