Ian MacNicol/Getty Images
TVRDI DAILY RECORD

JE LI STEVEN GERRARD EKSPRESNO OTPISAO HRVATSKOG REPREZENTATIVCA? Slavni trener 'lansirao' ozbiljno upozorenje, bivši Osijekov duo na izlaznim vratima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2019. 15:02

Borna Barišić (26) mogao bi ekspresno napustiti redove Glasgow Rangersa. Tvrdi tako barem Daily Reacord koji dovodi u sumnju vjeru menadžera Stevena Gerrarda u hrvatskog reprezentativca.

Ovaj lijevi bek Vatrenih stigao je u redove Rangersa u kolovozu 2018. godine uz odštetu od neka 2.5 milijuna eura. Posljednju utakmicu za Rangerse odigrao je 16. ožujka protiv Kilmarnocka. Potom je nastupio i zabio debitantski gol za Vatrene protiv Azerbajdžana, a onda se ozlijedio protiv Mađara i propustio derbi protiv Celtica.

Škoti pišu kako su iz Rangersa ljuti na HNS jer nisu odmah poslali Barišića u Glasgow na pregled, a činjenica je Hrvat otad nije zaigrao za prvu momčad Rangersa. Prilika se ipak ukazala, u prijateljskoj utakmici rezervnih momčadi protiv Liverpoola koja je završila 4:4. Rangersi su gubili sa 0:4, a do remija su stigli nakon silnih promjena, kada su mlađi igrači zamijenili starije.

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group E - Hungary v Croatia - Groupama Arena, Budapest, Hungary - March 24, 2019  Croatia's Borna Barisic recevies treatment from the physios after sustaining an injury  REUTERS/Bernadett Szabo
REUTERS/Bernadett Szabo

"Naravno da sam bio ljut. Pa gubili smo 0:4 od skupine klinaca. Svaki trener s kojim sam surađivao isto bi postupio. Na igračima je da odluče gdje žele igrati nogomet, to je njihova profesija. Ispred mene je lagani posao. Pozvat ću ih u ured jednog dana i reći: 'Gledajte, stvarnos je ovakva'. Imat ću poštovanja i nastojati im reći što ranije. To je idealna situacija, tako da mogu pronaći novi klub i biti sretni", rekao je Gerrard.

Daily Record tvrdi da su među otpisanima na igračkom rosteru Rangersa i Eros Grezda i Kyle Lafferty.

Podsjećamo, Grezda je Albanac koji je u Rangerse stigao također prošlog ljeta upravo iz Osijeka.

Linker
08. svibanj 2024 06:15