Zoran Nižić
 Vlado Kos / Hanza Media
REAKCIJA SVLAČIONICE

KAPETAN HAJDUKA O REAKCIJI TORCIDE NAKON IZBORENOG POLUFINALA KUPA 'Ne bih to komentirao, mi smo dali sve od sebe i idemo dalje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2017. 22:44

Hajduk je u četvrtfinalnom ogledu hrvatskog nogometnog Kupa na gostovanju pobijedio Osijek 3-1.

Domaćin je bolje otvorio utakmicu i u prvih pola sata imao je dvije sjajne prilike. Prvu priliku je u 16. minuti imao Grezda koji se sjurio prema Stipici i pucao sa 14 metara, ali je Hajdukov vratar obranio. U 29. minuti Hajradinović je ubacio prizemnu loptu u peterac, ali Ejupi je zakasnio na njegov ubačaj. Kazna je stigla u 39. minuti. Sjajno je s lijeve strane ubacio Erceg, a lopta je došla na desnu nogu Ohandze koji volejem svladao Antolovića.

Osijek je izjednačio u 59. minuti preko Mirka Marića, ali svega devet minuta kasnije gosti ponovo vode. Toma Bašić je ubacio iz kornera, a Zoran Nižić zabio glavom za 2-1. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješio je Ante Erceg u prvoj minuti sudačke nadoknade.

- S velikim optimizmom putujemo u Rijeku. U ovoj smo se utakmici pokazali u pravom svjetlu. Iznimno sam sretan zbog dvije asistencije i žao mi je što Pešić nije ono zabio na kraju jer bih upisao i treću. Ipak, pojedinačni učinak nije ovoga puta bitan, kao momčad pokazali karakter - kazao je Toma Bašić nakon susreta.

Kapetan Zoran Nižić također je bio sretan ostvarenim rezultatom u Osijeku.

- Pokazali smo snagu i karakter!

Mile Škorić kazao da je Osijek igrao, a Hajduk zabijao golove.

- Neka i oni malo osjete kako je to. Obično se dogodi da mi igramo i gradimo akcije, a oni iz prve zabiju gol. Ali, ipak se ne bih složio s njegovom konstatacijom, svi se možemo veseliti, trener Kopić je uveo neke nove ideje koje smo mi sproveli.

Kada su u pitanju navijači koji nisu iskazali zadovoljstvo nakon pobjede Nižić je kazao:

- Ne bih to komentirao, mi smo dali sve od sebe i idemo dalje.

Linker
25. travanj 2024 23:41