Screenshot
NIJE ZADOVOLJAN SUĐENJEM

LEGENDARNI TRENER NAKON DRAMATIČNE UTAKMICE 'Neka me suspendiraju na 100 godina. Ja sam za njih Bog i po imenu i po onom što doprinosim nogometu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2018. 12:54

U posljednjih četiri ili pet godina u kojima je Zrinjski je osvojio svoja tri naslova, od čega dva uzastopna, na stadionu pod Bijelim brijegom odigrano je nekoliko spektakularnih utakmica, a ova jučerašnja ubraja se u takve.

Zrinjski i Željezničar su u derbiju 2. kola Lige za prvaka odigrali 3:3 te je tako razmak između te dvije ekipe i dalje dva boda, no iako je Željezničar uzeo bod na terenu svog najvećeg rivala za titulu, te izbjegao treći uzastopni poraz, može se reći da je zapravo 'pobjednik' te utakmice - Zrinjski.

Ipak, nakon susreta izrazito je nezadovoljan bio Blaž Slišković.

- Svatko na svoj način na koji vidi utakmicu. Mi smo bili opasniji u prvom poluvremenu, Željo nam je prolazio kroz sredinu, igrali su kvalitetno. Dali su dva gola, ali nisu imali ozbiljne šanse. Kod mojih igrača je proradio inat zahvaljujući nekim odlukama 'svemiraca'. Ja ću opet pojesti neku stvar. Usporedit ćemo ovaj penal u odnosu na prekršaj na Bilbiji protiv GOŠK-a. Ne može tebi kao glavnom sucu pomoćnik donositi odluku. I jedan i drugi trebaju odgovarati za ovo što su napravili. Nije to Želji donijelo bodove, hvala Bogu da nije. Da je ostalo 0:2, tako bi i ostalo vjerovatno do kraja, ali kod 0:3 proradio je i inat. Zaslužili smo neriješeno zbog volje, želje i truda. Kad budem išao na Grbavicu i da imam 50-50 suđenje, koje i oni očekuju ovdje, onda ću nogomet smatrati kvalitetnim. Neka me suspendiraju na 100 godina. Ja sam za njih Bog i po imenu i po onom što doprinosim nogometu. Dosta više ovoga. To su neradnici, samo da im je jesti i trbusi im samo rastu - završio je izlaganje ljutiti Slišković.

Linker
01. svibanj 2024 23:54