REUTERS
TKO ĆE U PRVIH JEDANAEST?

LEGENDARNI ZIDANE POVUKAO POTEZ KOJI GA JE UVALIO U PROBLEME UOČI FINALA LIGE PRVAKA 'Zbog ovoga bi mogao imati ozbiljnu glavobolju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2018. 14:01

Zinedine Zidane odlučio je u posljednjoj utakmici koju je Real odigrao protiv Celte odmoriti neke glavne igrače obzirom kako 'kraljeve' uskoro očekuje okršaj protiv Liverpoola u finalu Lige prvaka.

U posljednja dva kola legendarni je Francuz dao priliku nekima koji se i nisu pretjerano naigrali tijekom sezone, a tu je šansu možda i najbolje iskoristio Velšanin Gareth Bale koji je prvo zablistao u El Clasicu protiv Barcelone, a zatim i protiv Celte. Velšanin je u odsustvu Cristiana Ronalda bio prva violina 'kraljevskog kluba', a osim njega odličnu predstavu pružio je i Isco.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid vs Girona - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 18, 2018   Real Madrid coach Zinedine Zidane before the match   REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

Sjajne partije 'rezervi' tako su stvorile dodatne 'probleme' Zidaneu pred kojim je sada pravi izazov kada je u pitanju sastavljane momčadi za finale u Kijevu.

- Odlično je što su se svi uključili u završnici sezone. Naravno, sada bi zbog toga mogo imati i ozbiljnu glavobolju kada budem morao odlučiti tko će biti u početnom sastavu za finale Lige prvaka protiv Liverpoola. Sve su to profesionalci, ali sigurno svi žele igrati tu utakmicu. Morat ćemo nešto smisliti da svi budu zadovoljni - rekao je Zidane.

Linker
26. travanj 2024 05:09