REUTERS
ŠPANJOLCI OTKRIVAJU

ŠPANJOLCI UVJERENI! REAL MADRID SKOVAO PAKLENI PLAN Na Bernabeu spremni iskrcati pola milijarde eura kako bi stvorili spektakularni napadački trojac?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2018. 11:28

Real Madrid sinoć je upisao poraz u gostima kod Seville (3:2) u utakmici koja nije imala pretjerani rezultatski značaj za Madriđane, a trener Zinedine Zidane za taj je ogled odlučio iz momčadi izostaviti čitavu silu igrača (Modrić, Bale, Ronaldo, Navas...). Ali, više od poraza od Seville, boli činjenica kako se Real od utrke za naslov prvaka oprostio puno prije završnice aktualnog prvenstva.

Istina je da su Madriđani po treći put zaredom izborili finale Lige prvaka, ali prvenstvo je ono što ih 'svrbi' i zbog čega je predsjednik Florentino Perez spreman ovog ljeta posegnuti duboko u klupsku blagajnu. Madridski mediji spominju kako je Perez odlučan potrošiti više od 500 milijuna eura kako bi dodatno osnažio momčad za iduću sezonu.

Španjolski As tvrdi kako je Neymar već stigao na pregovore u Madrid i kako će vrlo vjerojatno potpisati ugovor i prije Svjetskog prvenstva, a Reala bi njegove usluge mogle koštati vrtoglavih 300 milijuna eura.

Ništa manje neće Perez iskrcati za možda i najboljeg nogometaša u ovom trenutku, Liverpoolovog Mohameda Salaha za kojeg bi Kraljevi Redsima trebali na račun uplatiti oko 200 milijuna eura.

Gotovo je sigurno da će u Realu morati i prodati pokojeg igrača kako bi ispoštovali financijski fair-play, ali i nametnuli sredstva za spomenuti dvojac. Već duže vrijeme spominje se odlazak Garetha Balea i Karima Benzeme, ali u izlogu ima još nekoliko kandidata koji bi uskoro mogli napusiti Benranbeu.

Linker
02. svibanj 2024 20:24