Reuters/Carl Recine / Action Images via Reuters
USUSRET WEMBLEYJU

ENGLEZE JOŠ UVIJEK PROGANJA POLUFINALE SVJETSKOG PRVENSTVA I ŽELJNI SU OSVETE Hrvatska je sjajna momčad, ali taj će nas poraz iz Rusije uvijek pratiti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2018. 12:24

Nogometaš Liverpoola Jordan Henderson otkriva kako se Englezi još uvijek nisu oporavili od poraza u polufinalu SP-a od Vatrenih te kako se nada da će na Wembleyu u nedjelju (15.00) osvetiti. Utakmica protiv Hrvatske za Gordi Albion bit će ukupno 17, ali i posljednja ove godine, a poraz u Rusiji u polufinalu bacio je sjenu na sve dobro što su učinili ove sezone.

Henderson očajnički želi pobjedu na Wembleyu i vjeruje kako bi dolaskom na završni turnir u Ligi nacija dokazali kako je Engleska momčad s velikim karekterom.

- Taj će nas poraz iz Rusije uvijek pratiti. To je bilo polufinale Svjetskog prvenstva. Ali, od tada smo puno napredovali, a pobjedom u nedjelju bi ponovno izborili jedno polufinale i na to smo fokusirani. Ipak, bit će teško jer Hrvatska je sjajna momčad.

Posljednje tri utakmice Gordi Albion je odigrao jako dobro.

- Dobro smo se vratili nakon Svjetskog prvenstva. Čim smo se prvi puta okupili znali smo da je pred nama puno posla i da moramo još napredovati želimo li igrati u završnicama turnira. Želimo igrati finala i osvajati natjecanja. Otkako je završilo SP igramo sjajno, posebno su dobre bile utakmice protiv Španjolske. Hrvatska je za nas velika prilika.

Linker
27. travanj 2024 01:29