Screenshot
LOŠ DAN

VIDEO: KATASTROFALNE REAKCIJE MAKEDONSKOG GOLMANA PUNE NASLOVNICE SVJETSKIH MEDIJA Pogledajte zbog čega je bacio sumnju na regularnost utakmice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2018. 15:42

Makedonski vratar Stole Dimitrievski pokušat će čim prije zaboraviti utakmicu s Armenijom i poraz od 4:0 u kojem je mogao puno bolje reagirati kod čak tri udarca koja su odsjela u njegovoj mreži.

Makedoncima je ovo bio prvi poraz u Ligi nacija (Grupa 4, Liga D), a stigao je u susretu s Armenijom koja je pak nekoliko dana ranije šokantno na domaćem terenu izgubila od Gibraltara u povijesnoj i prvoj pobjedi te reprezentacije u nekoj službenoj utakmici.

Upravo su stoga brojni svjetski mediji bacili sumnju na regularnost ove utakmice. I dok neki govore o namještanju, za duge je ovo samo jedna katastrofalna večer vratara Gimnastica koji trenutno igra na posudbi u Rayo Vallecanu.

Noćna mora Dimitrievskog počela je još u 12, minuti kada je udarac Pizzellija gotovo pa sam skrenuo u vlastitu mrežu, a velike je pogreške radio i u 81. te 94. minuti kada su se u strijelce iz slobodnih udaraca upisivali Ghazaryan i Mkhitaryan. Jedini pogodak kod kojeg ga se ne može ništa okriviti bio je onaj Movsisyana iz 67.

Makedonija je unatoč porazu s devet bodova zadržala prvo mjesto u skupini, a iza nje slijede Armenija i Gibraltar s tri manje, dok je posljednji Lihtenštajn s ukupno tri boda iz četiri susreta.

Linker
26. travanj 2024 08:16