Soccer Football - Champions League - Group F - SK Slavia Prague v FC Barcelona - Eden Arena, Prague, Czech Republic - October 23, 2019 SK Slavia Prague's Jan Boril celebrates scoring their first goal with Lukas Masopust and Stanislav Tecl as Barcelona's Jordi Alba, Gerard Pique and team mates look dejected REUTERS/David W Cerny - RC17E9A65510
REUTERS/David W Cerny

NISU SE GOSPODSKI PONIJELI

BARCELONINE ZVIJEZDE RAZOČARALE ORGANIZATORE U PRAGU Usprkos pobjedi u svlačionici vladale tenzije, procurila fotografija koja im ne služi na čast

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 24.10.2019. u 16:30

 • Nogometaši Barcelone sinoć su slavili u Pragu na gostovanju kod Slavije u utakmici 3. kola skupine F Lige prvaka s 2:1.

  Blaugrana je uz dosta muke s tri boda otišla iz Praga, a nakon susreta naljutili su organizatore. Na internet je tako procurila fotografija koja otkriva kakav je nered Barcelona iza sebe ostavila u svlačionici, a navodno se organizatori nisu mogli načuditi kako je sve izgledalo po odlasku Messija, Suareza i društva.

  A valja reći da nijedan igrač Barcelone nije davao izjave za medije u miks zoni nakon susreta. Neslužbeni razlog bio je taj da su igrači - ljuti!?

  Screenshot: Twitter
   

  Nagađa se da su bili ljuti i nezadovoljni vlastitom izvedbom, a Marca piše da je u svlačionici nakon susreta bilo puno tenzija.

  Kako bilo, najveće zvijezde poput Messija, Suareza i Piquea su izbjegle novinare, dok su se De Jong, Ter Stegen, Busquets i Vidal kasnije samo šturo obratili španjolskim novinarima.

  Iz drugih medija