Ronald Gorsic / CROPIX
VIŠE NISU NA DNU

BAŠ NITKO NIJE VJEROVAO U DINAMO, A ONDA DAN NAKON SPEKTAKULARNE POBJEDE DRUGA PRIČA Modri 'rastrgali' Atalantu i doživjeli velik skok!

Dinamo je u nekom presjeku trenutačno na 22. mjestu favorita u utrci za osvajanje Lige prvaka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. rujan 2019. 16:34

Pobjeda Dinama u Ligi prvaka jedna je od spominjanijih u post festum analizama prvog kola, uostalom riječ je o jednoj od uvjerljivijih rezultatskih ostvarenja prvog tjedna elitnog natjecanja po skupinama...

"Radujemo se utakmici sa Cityjem. Drago mi je da igramo protiv njih. Protiv svakog imamo šanse, pa i protiv njih!", rekao je danas Emir Dilaver nakon prespavane noći.

Zagreb, 180919.
Stadion Maksimir.
UEFA Liga prvaka  2019/2020, utakmica GNK Dinamo Zagreb - Atalanta BC.
Na fotografiji: BBB.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

No kladionice tako baš i ne misle. Barem se ne zalijeću toliko daleko. U svakom slučaju Dinamo se odmaknuo od posljednjeg mjesta na listi favorita za osvajanje u Ligi prvaka, više se ne može dobiti primjerice 5000 eura na ulog od 10 eura.

Tako su sad kladionice ipak "opreznije" s Dinamom, pa je koeficijent pao na 1/200 u presjeku svjetskih poznatih kuća. Ono što je zanimljivo, neke od njih gurnule su Dinamo ispred Olympiakosa, Bayera, Galatasarayja, pa čak i ispred Lokomotiva iz Moskve koji je pobijedio na gostovanju u Njemačkoj.

Prvi favorit je Manchester City (4 u prosjeku), potom slijede Barcelona (6), Liverpool (6.5), PSG (8), a Real Madrid skliznuo je na sedmo mjesto (12).

screenshot / screenshot

Linker
26. travanj 2024 06:25