Alex Hassenstein/Getty Images
JOŠ NAJMANJE U BREMENU

BAYERNOVA ZVIJEZDA BIRANIM RIJEČIMA PROGOVORILA O KOVAČU, HRVATSKI TRENER OSTAJE NA KLUPI 'On je jedan od nas i ubija se od posla'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2018. 09:44

Nakon visoke 5:1 pobjede protiv Benfice u Münchenu u sklopu 5. kola skupine E lijepe riječi za Niku Kovača imao je Arjen Robben, inače dvostruki strijelac.

"Bilo je to važno za nas, za momčad, da pobijedimo, da nakon razočaranja odigramo dobru utakmicu i za publiku. Kada ste dolje morate se dići ako ste velika momčad", rekao je Robben nakon susreta.

"Niko Kovač? Mi pobjeđujemo zajedno i gubimo zajedno, zaista sam sretan zbog njega, zaslužio je ovu pobjedu. On je jedan od nas, ubija se od posla, bio sam zaista sretan", rekao je Robben.

Čini se, prema svemu, da utakmica protiv Benfice neće biti i posljednja koju je Kovač vodio kao Bayernov trener. Potvrdio je to i sportski direktor Hasan Salihamidžić koji je upitan putuje li Kovač za Bremen.

"Naravno da će voditi momčad u Bremenu", rekao je popularni 'Braco'.

Demantirao je medijske napise da je Bayern uspustavio kontakt s Arseneom Wengerom.

"Ne, sto posto tvrdim da se to nije dogodilo".

Oglasio se i sam hrvatski trener:

"Napokon smo se uspjeli dobro braniti cijelu utakmicu, osim izuzev možda prve minute drugog poluvremena, zabili smo lijepe golove i momčad je nagrađena za svoj trud. Ova momčad ima kvalitetu, svi to znamo, ali očito joj trebaju velike utakmice. Igrali smo dobro i protiv Dortmunda i u Ligi prvaka igramo dobro, ali se mučimo u manjim utakmicama u prvenstvu jer mislimo da će se sve dogoditi samo od sebe. A za naše suparnike su utakmice protiv Bayerna posebne", objasnio je Kovač.

"Danas sam vrlo zadovoljan", kratko je komentirao predsjednik Bayerna Uli Hoeness.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 09:38