Foto: Damir Krajac / CROPIX
MIRAN I RASPOLOŽEN UOČI UZVRATA

BJELICA NAJAVIO POVRATAK DANIJA OLMA 'Imam slatke brige oko sastava! Hajduk? Ne razmišljam o onome što se dogodilo Splićanima...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. srpanj 2019. 20:37

Miran i raspoložen bio je Bjelica na službenoj press konferencije dan prije utakmice: - Spremno dočekujemo utakmicu, ove nam pobjede na startu sezone daju optimizam. S ovom utakmicom u Koprivnici proširili smo kadar na više od 20 igrača. Imam slatke brige i za 18 igrača, a pogotovo za udarnih 11, čak iako imamo nekih problema s ozljedama. Treba nam koncentracija od prve do 90 minute, moramo biti maksimalno fokusirani jer Saburtalo je dobra momčad - rekao je Bjelica i spremno dočekao pitanje je li onaj poraz Hajduka nakon istih 2:0 u prvoj utakmici neko upozorenje?

- Ne razmišljamo o tim stvarima, samo gledamo sebe, da pružimo maksimum. Koristimo naše dobre utakmice, podsjećamo ih na lijepe trenutke i govorimo igračima kako trebaju igrati, a ne gledamo druge momčadi.

To što ima slatke brige već na startu sezone pozitivna je činjenica?

- Igrači su krivi za to, jer su dali maksimum i tjeraju me da imam slatke brige. Za utorak su i Olmo i Moubandje u nekim kombinacijama, imam skoro 24 igrača, to je veliki luksuz. Olmo? Dat ću mu neku minutažu, vidjet ćemo koliko će igrati.

Dino Perić prenio je dojmove iz svlačionice.

- Atmosfera je dobra, jedva čekamo tu utakmicu. Saburtalo je pokazao da je dobra momčad, nemaju imperativ, ali ne dolaze se predati, bit će dobra utakmica. Idemo nastaviti naš dobar niz pobjeda, poručio je Perić.

Linker
27. travanj 2024 02:43