CROPIX
KOMPLETIRANJE KADRA

Momak od 40 milijuna eura bit će spreman već za Gruzijce, a tri dana kasnije debitirat će igrač s čijim je izdanjima na treninzima Bjelica presretan!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. srpanj 2019. 11:10

U utorak na uzvratu sa Saburtalom opet bismo u modrom dresu trebali vidjeti - Danija Olma! Momak od 40 milijuna eura mogao bi, po najavama, iz Maksimira dobiti određenu minutažu. Neće krenuti od početka, ali će istrčati na travnjak. U petak bi pak Olmo i pojačanje Francois Moubandje trebali zaigrati od prve minute! Eto, navijači Modrih dođite na utakmicu s Goricom, predstavit će vam se novi lijevi bek koji je stigao iz Toulousea, imat će premijeru u plavom dresu! Kažu svi da radi sjajno, Bjelica i stručni stožer su presretni njegovim izdanjima na treningu.

A kako stoji Ivo Pinto, odnosno je li se oporavio od ozljede uha? U nedjelju je normalno trenirao, tako da bi mogao biti spreman za uzvrat s gruzijskim prvacima. Međutim, ako i ne bude skroz spreman, tu je Petar Stojanović, tako da na toj poziciji za Modre nema nikakvih problema.

Uz sve to, na poziciji desnog beka može igrati Mario Šitum, on uvijek odigra dobro, gdje god ga Bjelica postavi. Kako saznajemo, uskoro bi se od ozljede trebao opraviti i Sadegh Moharrami, tako da će na desnom beku modri sastav biti pun k'o šipak. To se zove kvalitetna širina kadra.

Linker
20. travanj 2024 02:38