REUTERS
NAJGORI DAN U KARIJERI

CIJELI NOGOMETNI SVIJET PRIČA O POTRESNOJ SITUACIJI IZ SVLAČIONICE 'Ekskluzivno: 'Slovenac je nakon utakmice bio uništen, priznao je sve greške...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2018. 11:30

Roma je na kraju ostala kratka za jedan gol, a 4:2 pobjeda protiv Liverpoola u uzvratu polufinala Lige prvaka ostavlja gorak okus (Redsi su u prvoj utakmici slavili 5:2). Slovenski sudac Damir Skomina imao je jedan od najgorih dana u karijeri - optužuju ga da je oštetio Rimljane za čak dva jedanaesterca i dva isključenja i na kraju, po ovoj verziji, i sam priznao da je slomljen jer je sudio katastrofalno.

Tako barem tvrdi talijanski novinar, dopisnik Beina i CNN-a, Tancredi Palmeri, koji je nakon utakmice na Twitteru objavio sljedeću infoarmaciju:

"EKSKLUZIVNO: Sudac Skomina je nakon utakmice u svlačionici bio uništen, nakon što je shvatio kakve je greške napravio priznao je da je pogriješio", napisao je Tancredi, a sada se očekuje i reakcija uglednog slovenskog suca, koji jedini može potvrditi ovakve navode.

Podsjetimo, ključne su za ovu priču bile dvije situacije.

Prva je iz 49. minute kada je pred gol gostiju sam izbio Edin Džeko, a vratar Loris Karius ga je srušio u svom kaznenom prostoru. Umjesto jedanaesterca i isključenja za vratara Liverpoola, Skomina je u dosluhu sa svojim prvim pomoćnikom Jurom Praprotnikom dosudio zaleđe.

Druga situacija dogodila se u 62. kada Arnold rukom blokira udarac El Shaarawyja, ali Skomina je ponovno ostao tih. Da nije, bile su to prilike u kojima je mogao i morao pokazati i kartone, čak i one crvene boje...

Linker
04. svibanj 2024 15:06