Soccer Football - Champions League - Group C - GNK Dinamo Zagreb v Atalanta - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - September 18, 2019 GNK Dinamo Zagreb's Mislav Orsic celebrates scoring their third goal with team mates REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

VEČER ZA ZABORAV

'DINAMO NAS JE RASTRGAO! MODRI SU IGRALI KAO BARCELONA, A ATALANTA KAO PEPELJUGA' Žestoka reakcija talijanskih medija nakon potopa na Maksimiru

AUTOR:
  • Damir Dobrinić

 • OBJAVLJENO:
 • 19.09.2019. u 00:48

 • Dvije i pol godine Atalanta nije tako teško stradala kao u Maksimiru, od 12. ožujka 2017. godine kad je na San Siru kod Intera poražena s 1:7.

  "Debi iz noćne more Atalante, rastrgani 4:0 od Dinama prevođenog Olmom i Oršićem", naslov je na portalu Gazzette dello Sport.

  Izvadili su talijanski mediji zanimljive podatke, da je to najteži poraz Talijana u skupinama Lige prvaka od Rominih 1:6 u Barceloni u studenom 2015. godine, da je Atalanta u 36. utakmici u Europi prvi put primila četiri ili više pogodaka...

  Zagreb, 180919.
Stadion Maksimir.
UEFA Liga prvaka 2019/2020, utakmica GNK Dinamo Zagreb - Atalanta BC.
Na fotografiji: rezultat.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
  Foto: Damir Krajac / CROPIX

  Dinamo - Atalanta 4:0

   

  "Noćna mora Atalante", piše i Sport Mediaset, a isti je naslov i na tekstu Corriere dello Sport, kao, uostalom i na Sky Sport Italia.

  Naglašavaju talijanski mediji da je Dinamo do dvoboja s Atalantom nanizao čak 11 uzastopnih poraza u skupinama Lige prvaka i tu činjenicu naglašavaju kako bi istaknuli težinu poraza njihova predstavnika.

  "Dinamo je igrao poput Barcelone, a Atalanta je bila poput Pepeljuge, izgubljena na velikom balu...", jedan je od zanimljivijih komentara navijača Atalante na forumima.

  Iz drugih medija