Predrag Mijatović
 Gerd Scheewel/Getty Images / Bongarts/Getty Images
POVRATAK U PROŠLOST

LEGENDA SE UOČI SPEKTAKLA U TORINU PRISJETILA POGOTKA U FINALU KOJI GA I DAN DANAS PRATI 'Još uvijek me vrijeđaju, ali sve je jasno, nije bilo zaleđa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2018. 14:32

Bivši reprezentativac Jugoslavije, legendarni Predrag Mijatović se u najavi četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa osvrnuo na utakmicu dva kluba odigrane 1998. godine i još jednom istaknuo kako tada nije bilo govora o zaleđu kada je postigao pobjednički pogodak.

Podsjetimo, Mijatović je golom u velikom finalu u Amsterdamu prekinuo Realov post od 32 godine kada je u pitanju naslov europskog prvaka.

- Iz Juventusa stalno ponavaljaju kako je bilo zaleđe, ali jasno se vidi gdje se nalazio Gianluca Pessotto, svi smo bili iza njega. Čak i danas mi širom svijeta dobacuju Talijani, nekad i vrijeđaju, a neki zbijaju šale. Kao recimo navijači Intera - ispričao je Mijatović za talijansku Gazzettu dello Sport.

Osim na povijesnu utakmicu, Mijatović se osvrnuo i na prošlogodišnje finale Reala i Juventusa kada je 'kraljevski klub' odnio pobjedu 4:1 u Cardiffu.

- Ako se pogleda samo statistika realno je očekivati da će Real izbaciti Juve. Ali, u dvije utakmice nema favorita, Juventus je vjerojatno najteži mogući protivnik za 180 minuta, miran, za razliku od ostalih momčadi. Prošli su teško razdobolje prošle sezone zato što je Real jedinstven klub.

Linker
26. travanj 2024 04:14