REUTERS
JEDNOM SU VEĆ POGODILI

MALO JE JEZIVO: GAF ILI NOVA TOČNA VIZIJA BUDUĆNOSTI? UEFA VEĆ PROGLASILA POBJEDNIKA LIGE PRVAKA Evo tko je novi šampion Europe u nogometu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2018. 17:17

Tri tjedna uoči velikog finala Lige prvaka u Kijevu, na službenoj stranici UEFA-e dogodio se gaf koji se neće svidjeti navijačima Reala.

Veliki finale u Kijevu 26. svibnja izborili su ovoga tjedna Real Madrid i Liverpool, a administratoru stranice očito se dogodila 'mala' pogreška pa je već unaprijed upisao pobjednika.

Kao pobjednik Lige prvaka u sezoni 2017/18 je proglašen Liverpool. Sumnjamo da će se dvostruki uzastopni prvaci Modrić, Ronaldo i društvo predati tako lako, ali mala doza nelagode možda i postoji.

Screenshot: UEFA

Naime, slične pogreške već su se događale na UEFA-inoj stranici ove sezone, i pokazale su se - točnima. Dva dana uoči ždrijeba četvrtfinala, na stranici UEFA-e su se pojavile fotografije s točnim parovima, gledano simetrično kao u ogledalu - Bayern protiv Seville, Real protiv Juventusa, Barcelona protiv Rome, i Liverpool protiv Manchester Cityja.

Linker
02. svibanj 2024 20:36