Shaun Botterill/Getty Images
REAKCIJE NAKON SUSRETA

MANCHESTER UNITED USPIO ONO U ČEMU NIJE NITKO PRIJE U POVIJESTI LIGE PRVAKA Junaci Crvenih vragova: 'Čekanje je bilo najteže...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2019. 00:40

Nogometaši Manchester Uniteda senzacionalno su izborili plasman u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su na Parku prinčeva pobijedili PSG sa 3-1 i tako nadoknadili poraz 0-2 iz prve utakmice.

"Crveni vragovi" su tako postali prva momčad u povijesti Lige prvaka koja je nadoknadila domaćih 0-2 i prošla dalje. U dosadašnja 34 navrata to nitko nije uspio.

Nakon što je u prvom susretu na Old Traffordu slavio 2-0, činilo se kako će PSG rutinski odraditi uzvrat. Posebice, što je United stigao u Pariz bez suspendiranog Paula Pogbe te ozlijeđenih Nemanje Matića, Juana Mate, Antonia Valencije, Jessea Lingarda, Andera Herrere, Anthonyja Martiala, Phila Jonesa i Alexisa Sancheza.

Međutim, 'Crveni vragovi' su odigrali hrabro, vodili su 1-0 i 2-1, a potom u sudačkoj nadoknadi zabili iz kaznenog udarca pogodak za 3-1 i plasman u četvrtfinale.

Nakon susreta za BT Sport se oglasio strijelac odlučujućeg gola Marcus Rashford.

"Samo sam želio zadržati hladnu glavu. Ovo su stvari kakve se uvježbavaju na svakodnevnoj bazi. Zabili smo goli prošli dalje. Čekanje na odluku prije jedanaesterca je bilo najteže, ali to su trenuci za koje se igra. Sve je prije utakmice bilo protiv nas, ali na to smo navikli. Danas smo pokazali od čega smo napravljeni", rekao je Rashford.

Oglasio se i dvostruki strijelac Crvenih vragova Romelu Lukaku.

"Bili smo samopouzdani prije utakmice. Ja i Marcus smo znali da zajednički možemo odraditi posao i bilo je zadovoljstvo igrati s njim danas", dodao je Lukaku.

Linker
26. travanj 2024 19:55