Real Madrid
 REUTERS/Kai Pfaffenbach / REUTERS
RIJEČ SVLAČIONICE

MODRIĆ I DRUŠTVO U PREDSOBLJU JOŠ JEDNOG FINALA, ALI KAPETAN SMIRUJE EUFORIJU 'Napravili smo prvi korak, ali nije gotovo, Bayern je velika momčad'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2018. 01:36

Real Madrid i Liga prvaka izmišljeni su jedno za drugo, jasno je nakon predstave na Allianz Areni, gdje se “kraljevski klub” više puta našao na konopcima, djelujući povremeno nemoćno poput grogiranog boksača, ali u Madrid se svejedno vraća s pobjedom (2:1). Ta pobjeda Ronalda, Modrića, Ramosa i društvo parkira u predsoblje još jednog finala, četvrtog u posljednjih pet sezona.

Nakon utakmice kako to obično biva kada jedna momčad pobjedi, a druga izgubi, vladala su i različita raspoloženja.

- Imali smo nekoliko zaista dobrih prilika, ali možda je i važnost same utakmice u tim situacijama odigrala važnu ulogu. Prošle smo godine u uzvratu slavili 2:1, ali trebalo smo i večeras izboriti puno bolji rezultat. Propustili smo večeras svoje prilike i nakon 1:1 krenule na sve ili ništa, ali vrlo brzo smo se našli u zaostatku. Ipak, vidjeli smo i prošle sezone da je sve moguće, borit ćemo se do kraja - kazao je Thomas Müller.

Joshua Kimmich ukazao je kako je velik udarac za Bayern bio i gubitak Arjena Robbena koji je zbog ozljede morao napustiti travnjak u ranoj fazi susreta.

- Šteta što je Robben morao napustiti utakmicu u tako ranoj fazi. On je taj koji navlači igrače na sebe i time stvara više prostora za mene. To ne znači da Thomas nije dobro odradio taj dio posla - on stvara rupe svojim kretnjama.

Kapetan Real Madrida, Sergio Ramos, iako u pobjedničkom duhu smiruje euforiju.

- Ljudi su očekivali da ćemo doći u München i dobiti 3:0, ali Bayern je izrazito jaka momčad. Napravili smo prvi korak, ali moramo ih poštovati jer ništa nije gotovo - kazao je Ramos, a njegovo mišljenje dijeli i Lucas Vázquez:

- Nije bilo lako, ali nastojao sam pomoći momčadi koliko sam mogao. Pred nama je još 90 teški minuta i još ćemo se morati naraditi kako bi stigli do finala.

Linker
26. travanj 2024 06:40