Ronald Gorsic / CROPIX
TAD JE SVE KRENULO NIZBRDO

SHRVANI DINAMOVI IGRAČI POGOĐENI ISPADANJEM I KONTROVERZNOM ODLUKOM SUCA 'Bili smo bolji, onda je taj sudac počeo nešto svirati, penal nije bio...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. kolovoz 2018. 03:41

Dinamo u utorak navečer pred punim maksimirskim tribinama nije uspio izboriti grupnu fazu Lige prvaka. Bili su Modri blizu, imali su i 1:0, ali onda su u nastavku u svega dvije minute (64. i 66.) Young Boysi preko Guillaumea Hoaraua napravili veliki preokret vrijedan prolaska u elitno društvo.

Igrači hrvatskog prvaka nisu skrivali razočaranje, a neki su prvi plan istaknuli i suđenje Björna Kuipersa.

- Razočarani smo, naravno. Iako smo htjeli Europsku ligu, kad dođeš ovako blizu tom snu, onda ti je žao. Ne mogu se oteti dojmu da smo bili bolji u obje utakmice ukupno gledajući, da su oni bili bolji samo prvih 15 minuta u Bernu - rekao je kapetan Arijan Ademi. Onda i dodao:

- Imali smo tri zicera na kraju, čista zicera, što su oni napravili? Ništa. Glupo je govoriti, oni su prošli, ali sad, da su bolji od nas, kako se pričalo... Ma neću sad komentirati. Ozljeda? Nisam mogao nastaviti, noga me izdala kad je bilo najvažnije.

Amer Gojak samo je pognute glave prošao kraj novinara, dok je Dani Olmo kazao:

- Razočaranje je veliko, mi smo Dinamo i zaslužili smo biti u Ligi prvaka. Ne mislim da su bili bolji od nas, ne znam je li ono bio penal. Imali smo šanse, nismo bili efikasni, ali moramo se oporaviti. Neće biti lako, ali gledajmo prema naprijed.

Slično razmišlja i Izet Hajrović.

- Da, tužni smo, htjeli smo proći. Bili smo bolji i ovdje i u Bernu, imali smo više šansi. Držali smo dobro rezultat, onda je taj sudac počeo nešto svirati, penal nije bio... Oni su prošli, mi idemo u Europsku ligu i to je to.

Linker
25. travanj 2024 12:28