REUTERS/Tatyana Makeyeva
REAKCIJA HRVATSKOG KAPETANA

MODRIĆ SE OGLASIO NAKON VELIKOG ŠOKA U MOSKVI I USPUT KOMENTIRAO IZNENAĐUJUĆU ODLUKU SVOG TRENERA 'Atmosfera u svlačionici nije baš najbolja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2018. 11:44

Real Madrid neočekivano je poražen na gostovanju kod moskovskog CSKA. Novi udarac Madriđanima u drugom je kolu Lige prvaka nanio mladi hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić pogotkom iz 2. minute.

Istina je da je Real bio oslabljen neigranjem Balea, Ramosa, Marcela i Isca, no 'Kraljevi' su od samog starta bili hendikepirani i zbog izostavljanja Luke Modrića iz početnih 11. Bila je to odluka trenera Julena Lopeteguija koji je najboljem igraču svijeta priliku dao tek u 58. minuti kada je postalo jasno da je voda već došla do grla.

"Frustrirani smo, nismo očekivali ovdje prosuti bodove i atmosfera u svlačionici nije baš najbolja u ovim trenucima. Nismo u krizi, ali ne igramo na razini na kojoj bismo trebali. Nema dvojbe da ćemo se vratiti na pobjedničke staze. Što se utakmice tiče, CSKA je pokazao da su veoma dobro organizirana momčad i imaju vrlo dobre igrače. Iskoristili su svoje šanse, a mi svoje nismo", analizirao je hrvatski kapetan susret na Lužnjikiju.

Luka nakon utakmice nije mogao pobjeći od pitanja vezanog uz njegov start s klupe.

"Trener mi je rekao kako me želi odmoriti jer sam igrao tri ili četiri utakmice u nizu, ali u konačnici me uveo jer se ponekad u nogometu stvari ne odvijaju prema planu", pojasnio je Modrić.

Nakon ovog susreta CSKA je preuzeo vrh skupine G s četiri boda iz dva susreta, dok je Real drugi s bodom manje. Inače, ovo je španjolskom gigantu treća utakmica u nizu bez pobjede i postignutog gola. Još prije tjedan dana su Madriđani doživjeli težak poraz od Seville u prvenstvu (3:0), a potom su i remizirali s gradskim rivalima Atleticom (0:0).

Linker
07. svibanj 2024 01:33