OSCAR DEL POZO AFP
'OVO JE BILO NAMJERNO'

MODRIĆEV SUIGRAČ ZAPANJIO SPORTSKU JAVNOST NEVJEROJATNOM PRIČOM O ZAVJERI PROTIV REALA I VELIKOJ KRAĐI 'Svi to znaju! Ja sam sve savršeno vidio!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2020. 10:20

Vinicius Junior iznio je nakon poraza Reala u osmini finala Lige prvaka nevjerojatnu priču o uroti protiv Kraljevskog kluba.

Mladi Brazilac, naime, tvrdi da su suci 'uvijek protiv Reala i da ga oštećuju namjerno, a tako je bilo i sinoć', prenosi Independent nakon 2:1 pobjede Manchester Cityja na Santiago Bernabeuu.

Isco je doveo Real u vodstvo u 60. minuti i držao prednost sve do 78. minute. Sterling je tada razvukao obranu, De Bruyne se sjurio u kazneni prostor i ubacio, a Gabriel Jesus glavom zabio. Lagano je rukom dirnuo Sergija Ramosa, nedovoljno da suci ne bi priznali pogodak. Na Sterlingu je potom bio kazani udarac kojeg je De Bruyne u 83. pretvorio u 2:1.

 JAVIER SORIANO / AFP
JAVIER SORIANO AFP

Vinicius, međutim, tvrdi da je sa svoje pozicije vidio očiti prekršaj sunarodnjaka Jesusa na Ramosu.

"Gabril Jesus je kod tog prvog gola napravio očiti prekršaj, svi su to vidjeli. Ja sam stajao kod aut linije i sve sam savršeno vidio. Danas postoji VAR, ali sudac nije želio zaustaviti igru i pogledati što se dogodilo", rekao je ogorčeni Vinicius, i cijelu priču podignuo na razinu teorija zavjere.

"Uvijek se ponavlja ista priča. Suci na Santiago Bernabeuu namjerno griješe na štetu Reala", iznio je na kraju tvrdnju koja će sigurno zabaviti sportsku javnost.

Situaciju je na potpuno drugačiji način doživio Jesus, a ni trener Reala Zinedine Zidane nije se previše uzbuđivao zbog te situacije.

"Nogomet je kontaktni sport, nisam ga gurao. Samo sam ispružio ruku", prokomentirao je Jesus, a Zidane vrlo korektno zaključio:

"Sudac mi je rekao da nije bilo guranja Jesusa. Mene više muče naši kiksovi".

Linker
24. travanj 2024 22:20