REUTERS
JAVIO SE I EGIPATSKI SAVEZ

NAKON OZLJEDE MOHAMEDA SALAHA FINALE U KIJEVU VIŠE NIJE BILO ISTO Plakao je on, ali i navijači: Evo kakvo je stanje s 'egipatskim faraonom'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2018. 10:41

Real je u odličnom finalu (3:1), s izvrsnim drugim dijelom u kojem su pali svi golovi, došao do naslova protiv Liverpoola i nastavio niz nepobjedivosti u finalima.

Junak dvoboja bio je Velšanin dvostruki strijelac Bale, a tragičar vratar Karius, koji je napravio dvije nevjerojatne pogreške. Liverpool nije imao ni sreće jer je u 30. minuti zbog ozljede ramena nakon nekažnjenog starta Ramosa igru morao napustiti njihov najbolji igrač Salah.

Prve vijesti nisu izgledale dobro za sve navijače u Egiptu i obožavatelje lika i djela sjajnog Salaha za kojeg je SP bio vrlo upitan.

- Je li Salah upitan za Rusiju? Da, nevjerojatno. Jako je ozbiljna situacija s njegovim ramenom. Pokušao je još neko vrijeme ostati na terenu, ali na kraju nije uspio - govorio je nakon utakime Klopp.

Nekoliko sati kasnije, Salah se zajedno s Liverpoolom vratio kući, a kamere na aerodromu zabilježile su njegovo rame koje je bilo imobilizirano. Ipak, prema posljednjim informacijama koje je dao egipatski nogometni savez, Salah nije ozbiljnije povrijeđen.

Prema tamošnjim tvrdnjama Salah je pretprio manju povredu ligamenata ramena, ali ništa nije dislocirano ili polomljeno te bi se trebao naći među putnicima u Rusiju.

Linker
26. travanj 2024 16:29