REUTERS/Andrew Boyers
POSLAO JASNU PORUKU

STIGLE VIJESTI KOJE IŠČEKUJU NOGOMETNI NAVIJAČI DILJEM SVIJETA Poznata je težina ozljede Mohameda Salaha, oglasio se sam Egipćanin

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2018. 21:38

Mohamed Salah bit će spreman za nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Salah je zbog ozljede lijevog ramena u suzama napustio travnjak u Kijevu u velikom finalu Lige prvaka između Reala i Liverpoola, a prvotne informacije govorile su da bi lako mogao propustiti nastup na svjetskoj smotri.

Nastradao je sjajni Egipćanin u duelu sa Sergiom Ramosom i izgledao je neutješno pri izlasku s travnjaka, a trener Redsa Jürgen Klopp potvrdio je kako je situacija s njegovom ozljedom 'ozbiljna'. Čini se kako je riječ o išćašenju ligamenata ramena.

Egipatski mediji objavili su vijest da će Salah zbog ozljede pauzirati tri tjedna, ali da će biti spreman za nastup na Mundijalu. Potvrdio je to i njegov prijatelj Aly Mazhar putem Facebooka.

U međuvremenu se oglasio i sam Salah.

"Vaša ljubav i podrška daju mi potrebnu snagu. Uvjeren sam da ću biti u Rusiji i učiniti vas ponosnima", poručio je Salah putem društvenih mreža.

Vjerojatno je ipak da će Salah propustiti otvarajuću utakmicu Egipta na Mundijalu protiv Urugvaja 15. lipnja, ali da će biti spreman za okršaje protiv Rusije i Saudijske Arabije 19., odnosno 25. lipnja.

Salah je prošle sezone za Liverpool zabio čak 44 gola u svim natjecanjima.

Linker
03. svibanj 2024 16:10