Ronald Gorsic / CROPIX
OSLABLJENI PO LIGU PRVAKA

NESREĆA NIKAD NE DOLAZI SAMA! POUZDANI DINAMOVAC PROPUŠTA PRVU EUROPSKU UTAKMICU, ALI NIJE JEDINI U Zagrebu ostaju i dva junaka europskog proljeća

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. srpanj 2019. 20:40

Dinamo je ostao bez Danijela Zagorca najmanje na sedam dana, što znači da pričuvni vratar maksimirske momčadi neće putovati na prvi ogled Dinama u Gruziju.

Na treningu je nesretni Zagorac u jednom duelu dobio jak udarac u genitalije i mora strogo mirovati tjedan dana. Eto, vidite kako nesreća nikad ne spava i kako ponekad nije lako sve predvidjeti.

Da je recimo Dominik Livaković prodan Montpellieru, Modri bi sad na prvu europsku utakmicu putovali bez dva prva vratara. Ovako će u avionu za Tbilisi biti Livaković, te dvojica mladića, Dinko Horkaš i Renato Josipović. Dinamo uvijek sa sobom vodi tri vratara, pa je zbog toga u rosteru i mlađahni 18-godišnji Josipović. U Tbilisi neće putovati niti prvi stoperski par Theophile - Dilaver. Inače, kad smo kod Dilevera, on je jučer trenirao po svom programu, ali za europsku premijeru neće biti spreman.

Inače, u četvrtak od 12 do 13 sati u Dinamovom fan shopu u Jurišićevoj ulici dva će se ovoljetna bekovska pojačanja Ivo Pinto i Francois Moubandje družiti s navijačima, potpisivat će autograme, fotografirati se... Tako će modri drukeri izbliza moći vidjeti dvojac od kojeg Nenad Bjelica mnogo očekuje ove sezone.

Zanimljivo, dan nakon prvenstvenog starta s Lokomotivom, Dinamo će u subotu prijepodne na igralištu Hitrec-Kacian s početkom u 11 sati odigrati prijateljsku utakmicu s Dubravom.

Ogled je zatvoren za javnost, a trener Bjelica će dati priliku onim igračima koji nisu igrali u petak protiv Lokomotive na otvaranju novog prvenstva. Protiv Lokomotive u prvom kolu nastavka prvenstva ne smiju igrati Lovro Majer zbog isključenja u Superkupu protiv Rijeke, te Ivan Šunjić koji nosi tri žuta kartona iz prošlog prvenstva.

Linker
22. travanj 2024 15:46